Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού Σχολικού Έτους 2013 – 14

Την Παρασκευή διεξήχθησαν με επιτυχία στο Αθλητικό Κέντρο Σερβίων Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ Β΄ φάσης των  μαθητών και μαθητριών των Δημοτικών Σχολείων  του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού σχολικού έτους 2013-2014.
Στους Αγώνες συμμετείχαν τα Δημοτικά Σχολεία 1ο Σερβίων, 2ο Σερβίων, 4ο Σερβίων, Δημοτικό Σχολείο Πλατανορρεύματος και Δημοτικό Σχολείο περιοχής Βαθυλάκου.

Πριν την έναρξη των αγώνων ευχήθηκε καλή επιτυχία στους μαθητές ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Κωνσταντόπουλος Βασίλειος, ο οποίος παραβρέθηκε στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αθλητικό Κέντρο Σερβίων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/ντής Π.Ε. Κοζάνης κ. Γκαμπούρας Ιωάννης, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Π.Ε. Κοζάνης κ. Μπονές Νικόλαος καθώς επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Κοζάνης κ. Χαλβατζής Γεώργιος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη βασική επιδίωξη των σχολικών αγώνων στα Δημοτικά, ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετάσχουν, να αποκομίζουν από την κάθε διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της υπέρβασης.